Resultaat gegarandeerd

Wat bied ik

Alles wat ik beschrijf op het gebied van strategie, business development en organisatieontwikkeling heb ik in mijn loopbaan meerdere malen gedaan. Vanuit verschillende rollen; eerst meer uitvoerend en later als manager of opdrachtgever. Die specifieke ervaring bied ik aan om organisaties verder te helpen.  

Ik leg daarbij de lat hoog, ben resultaatgericht en heb de drive om succes te bereiken. Continue denken in mogelijkheden, de ogen openen door andere te kijken op een originele en creatieve manier. Vanuit de ‘helikopter view’ analyseren, scenario’s bedenken maar ook de oplossingen vertalen naar concrete resultaten.

Mijn inhoudelijke kennisdomein is commercie in de breedste zin: van marketing aan de ene kant tot supply chain aan de andere kant. En alles daar tussenin. Met diepgaande kennis van retail (zowel food als non-food), foodservice en FMCG. En altijd denkend en handelend vanuit de consument of de klant.

Contact

Jeroen@eijstenexecutiveconsultancy.nl
+31 (0) 6 10 55 20 84

Mauricialaan 1
2051 LE Overveen

Gegevens

KVK: 8013094

Bank: NL04 KNAB 0501 6510 47

 

Voorwaarden

Privacyvoorwaarden
Algemene Voorwaarden