vooruitgang met bevlogenheid

meer dan 20 jaar ervaring

Alles wat ik beschrijf op het gebied van strategie, business development en organisatie ontwikkeling heb ik in mijn loopbaan meerdere malen zelf gedaan. Eerst meer uitvoerend en later als manager of opdrachtgever. Die specifieke ervaring bied ik aan om organisaties verder te helpen.

Ik leg daarbij de lat hoog, ben resultaatgericht en heb de drive om succes te bereiken. Continue denken in mogelijkheden, de ogen openen door anders te kijken op een originele en creatieve manier. Vanuit de ‘helikopter view’ analyseren, scenario’s bedenken maar ook de oplossingen vertalen naar concrete resultaten.

Mijn inhoudelijke kennisdomein is commercie in de breedste zin: van marketing aan de ene kant tot supply chain aan de andere kant. En alles daar tussenin. Met diepgaande kennis van retail (zowel food als non-food), foodservice en FMCG. En altijd denkend en handelend vanuit de consument of de klant.

Over Jeroen Eijsten

Centraal in mijn leven staat dienstverlening. Hospitality stroomt door mijn aders en ik krijg nog steeds de meeste energie als ik mensen of organisaties mag helpen. Het liefst met ingewikkelde vraagstukken waar ik mijn tanden in kan zetten en mijn creativiteit in kwijt kan.

Van nature kan ik goed luisteren en de juiste vragen stellen. Ik krijg vaak de feedback dat ik rust uitstraal en dat geeft vertrouwen en zorgt voor draagvlak. Dit combineer ik met bevlogenheid. Ik ben snel enthousiast en zorg ervoor dat ik de verwachtingen van mijzelf en de organisatie kan overtreffen. Dat zal ik altijd op een bescheiden, dienstbare manier doen.

In mijn hoofd is het 24/7 op een positieve manier druk. Aan inspiratie en ideëen geen gebrek. Maar ik ben ook kritisch en stel mijzelf altijd de vraag waarom ik (of de organisatie) doe wat ik doe en of het niet anders of beter kan. Verandering is voor mij een constante en ik geloof sterk in de ’tegelwijsheid’ dat als je doet wat je deed, je altijd zult krijgen wat je kreeg.

Door de jaren heen ben ik mij steeds meer gaan interesseren voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Het leukste vind ik om jonge mensen met de juiste competenties te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarbij is mijn streven niet de zwakke punten te verbeteren, maar juist de sterke punten krachtiger te maken. Het liefst werk ik samen met en in teams waar een grote mate van complementariteit en energie aanwezig zijn. Omdat ik geloof dat dit belangrijke ingrediënten zijn voor het beste resultaat.

 

Contact

Jeroen@eijstenexecutiveconsultancy.nl
+31 (0) 6 10 55 20 84

Mauricialaan 1
2051 LE Overveen

Gegevens

KVK: 8013094

Bank: NL04 KNAB 0501 6510 47

 

Voorwaarden

Privacyvoorwaarden
Algemene Voorwaarden