Resultaat staat centraal

Hoe werk ik

Mijn werkwijze is niet uniek en iedere goede consultant zal zich hierin herkennen. Praktijkervaring en veel situaties zelf hebben meegemaakt maakt dat resultaten sneller kunnen worden bereikt. 

1. Snel tot de kern komen en overzicht houden

Door met een helicopterview te kijken naar de vraag ben ik in staat snel tot de kern te komen. Uit ervaring weet ik dat ik hiervoor weinig tijd nodig heb omdat ik snel verbanden leg en de juiste conclusies trek. Deze snelheid zorgt ervoor dat het draagvlak voor verandering groot is.

2. Procesmatig en gestructureerd

Mijn aanpak is procesmatig en gestructureerd zonder dat dit ten koste gaat van creativiteit en flexibiliteit. Proces en structuur zijn belangrijke hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat wordt bereikt. Regelmatige afstemming met de opdrachtgever vind ik belangrijk om er zeker van te zijn dat wij op de goede weg zitten en blijven.

3. Samenwerken

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er mandaat is voor de opdracht vanuit de directie. Snel resultaat betekent dat ik mij vrij in de organisatie kan bewegen. Mijn bevlogenheid in combinatie met een rustige uitstraling zorgen ervoor dat mensen graag met mij samenwerken.

Mijn opdrachten voer ik uit samen met de medewerkers in de organisatie. Daarmee zorg ik ervoor dat de organisatie zelf in staat is de uitkomsten van het advies succesvol te implementeren. Ik werk volgens het principe: voordoen – samendoen – zelf doen.

Indien nodig beschik ik over een breed netwerk van collega’s die ik kan inzetten op specifieke deelgebieden zoals training, coaching en zelfs recruitment. Maar ook als klankbord.

4. Prikkelende ideëen

Het is niet mijn aard het bestaande zomaar te accepteren. Ik stel graag het bestaande ter discussie en geef inzicht door het vraagstuk vanuit andere invalshoeken te bekijken. Dit leidt vaak tot verrassende resultaten die de verwachtingen overtreffen.

Door mijn lange en veelzijdige ervaring in verschillende rollen en organisaties beschik ik over een breed arsenaal aan ideëen en suggesties. Maar weet ik ook goed wat niet werkt.

 

 

Contact

Jeroen@eijstenexecutiveconsultancy.nl
+31 (0) 6 10 55 20 84

Mauricialaan 1
2051 LE Overveen

Gegevens

KVK: 8013094

Bank: NL04 KNAB 0501 6510 47

 

Voorwaarden

Privacyvoorwaarden
Algemene Voorwaarden